com fer déu del sol fosc bloons td 6

0 4

Per aconseguir el Com Fer Déu del Sol Fosc a Bloons TD 6, primer de tot has de desbloquejar el Temple del Sol. Una vegada desbloquejat, has de posar l’edifici del Temple del Sol en un terreny sagrat, on només pots construir edificis del Temple del Sol. Després, has de fer una sèrie de sacrificis per aconseguir els recursos necessaris per a millorar el Temple del Sol fins a la seva forma final.

Per aconseguir aquesta millora final, has de recollir les ànimes d’un gran nombre de bloons, que s’aconsegueixen derrotant molts nivells. Un cop recollides les ànimes, has de sacrificar-les al Temple del Sol per aconseguir la millora final. Un cop ho hagis fet, el teu Temple del Sol es transformarà en el Com Fer Déu del Sol Fosc, una arma increïblement poderosa que et permetrà derrotar qualsevol batalles que es presentin.

Algunes busquedes relacionades amb Com Fer Déu del Sol Fosc a Bloons TD 6 podrien ser «estratègies per aconseguir el Com Fer Déu del Sol Fosc», «guies per a millorar el Temple del Sol» o «com derrotar els nivells més difícils amb el Com Fer Déu del Sol Fosc».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz