com estratificar llavors pas a pas

0 0

Per estratificar llavors pas a pas és important seguir certes passes per assegurar una germinació adequada. En primer lloc, selecciona les llavors que vols estratificar i neteja-les de qualsevol rest de fruita o sucs que puguin impedir la germinació. Després, humiteja un paper de cuina o un drap i col·loca les llavors sobre ell, a continuació, doblega el paper o drap i introdueix-lo en una bossa de plàstic hermètic. Finalment, col·loca la bossa en la nevera durant el temps necessari per a cada tipus de llavor.

És important tenir en compte que el temps d’estratificació varia en funció de la llavor que es vulgui germinar. Per exemple, les llavors de fruites de boscos com ara nabius o gerds requereixen uns tres mesos d’estratificació, mentre que les llavors de poma o pera només necessiten un mes. Un cop acabat el temps d’estratificació, s’ha de retirar la bossa de la nevera i deixar les llavors a temperatura ambient durant unes hores abans de plantar-les.

Algunes de les cerques relacionades amb «com estratificar llavors pas a pas» podrien ser: «temps d’estratificació de llavors», «com fer germinar llavors de fruites de boscos» i «tècniques d’estratificació de llavors per a jardiners principiants».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz