com espantar ratolins

0 0

Per espantar ratolins a casa és important seguir unes quantes pautes senzilles per evitar que aquests animals es facin un lloc a casa nostra. En primer lloc, cal mantenir la casa neta i ordenada, ja que els ratolins s’hi senten més a gust en llocs bruts i desordenats. També és important tapar bé els forats i esquerdes per on puguin entrar, així com guardar els aliments en recipients hermètics i netejar bé tots els estris de cuina.

Per aconseguir una casa lliure de ratolins, també es poden utilitzar trucs casolans com ara posar boles de cotó amb oli de menta als llocs on els ratolins solen aparèixer o col·locar trampes per atrapar-los. Així mateix, també es poden recórrer a productes específics com ara repel·lents electrònics o ultrasons que espanten als ratolins sense fer-los mal.

En resum, per espantar ratolins a casa és important mantenir-la neta i ordenada, tapar bé les esquerdes i forats, i guardar els aliments en llocs segurs. També es poden utilitzar trucs casolans o productes específics per aconseguir una casa lliure de ratolins.

Algunes busquedes relacionades amb «com espantar ratolins» són «remedios caseros para espantar ratones», «productos para ahuyentar ratones» o «cómo evitar la presencia de ratones en casa».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz