com escarificar gespa

0 0

Per mantenir un jardí verd i sa, és important realitzar una sèrie de tasques de forma periòdica, entre les quals es troba l’escarificació de la gespa. Aquesta tasca consisteix en retirar les capes de molsa i de vegetació morta que s’acumulen a la superfície de la gespa, de manera que l’aire, l’aigua i els nutrients puguin arribar fins a les arrels. Per escarificar la gespa, es pot utilitzar una màquina especialitzada que realitza petits forats a la superfície de la gespa, o bé es pot fer manualment amb una rascleta de jardineria.

Si es vol escarificar la gespa manualment, és important fer-ho quan la gespa estigui ben seca, per evitar que es trenqui o es danyi. Es pot començar fent petites passes per tota la superfície del jardí, i després anar aprofundint una mica més en les zones on hi hagi més acumulació de molsa o vegetació morta. És important no excedir-se en la profunditat, per evitar danyar les arrels de la gespa.

Algunes busquedes relacionades amb com escarificar la gespa podrien ser «què és l’escarificació de la gespa», «quins són els beneficis de l’escarificació de la gespa», o bé «com cuidar la gespa del meu jardí».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz