com es fa un assegut zercher

0 0

Per fer un assegut zercher, el primer que s’ha de fer és agafar una barra en posició de zercher, és a dir, col·locada davant del cos i sostenint-la amb els antebraços en angle recte. A continuació, s’ha de flexionar les cames i agafar la barra amb les mans, mantenint els colzes en posició vertical. Un cop s’està en aquesta posició, es pot començar a realitzar l’assegut, baixant el cos fins a arribar a la posició desitjada, mantenint els genolls en línia amb els peus i el tronc recte. És important mantenir la posició de la barra i els colzes durant tot l’exercici per evitar lesions.

L’assegut zercher és un exercici que requereix una certa tècnica i força. Algunes de les coses que es poden tenir en compte per aconseguir una execució adequada són: mantenir els colzes ben a prop del cos, mantenir una postura recta i no deixar caure la barra cap endavant. Així mateix, és important escollir la càrrega adequada i anar augmentant-la progressivament per evitar lesions.

Algunes de les cerques relacionades amb «com es fa un assegut zercher» poden ser: «beneficis de l’assegut zercher», «variacions de l’assegut zercher», «combinar l’assegut zercher amb altres exercicis». Totes aquestes cerques poden ajudar a ampliar el coneixement sobre

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz