com es defensa l’acàcia dels animals herbívors

0 0

L’acàcia és un arbre que es troba principalment a les zones tropicals i subtropicals, i és conegut per la seva capacitat per defensar-se dels herbívors que intenten menjar les seves fulles. Aquesta defensa es realitza a través de les espines que tenen les fulles i les branques d’aquest arbre. A més a més, l’acàcia també produeix una substància anomenada tanins, que és tòxica per als animals herbívors.

Així, quan un animal herbívor intenta menjar les fulles d’una acàcia, les espines li impedeixen fer-ho, i a més a més, si aconsegueix menjar-les, els tanins els causaran nàusees, vòmits o fins i tot la mort en casos extrems. Així doncs, l’acàcia és capaç de defensar-se de forma efectiva contra els seus depredadors herbívors.

Algunes busquedes relacionades amb com es defensa l’acàcia dels animals herbívors podrien ser «quines altres plantes tenen mecanismes de defensa similars a l’acàcia?», «quins animals poden menjar les fulles d’acàcia sense problemes?» o «com afecten els tanins de l’acàcia als animals que els ingereixen?».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz