com entutorar tomàquets cherry en test

0 0

Els tomàquets cherry són una varietat de tomàquets molt populars per la seva dolçor i el seu petit tamany. Però, al ser planta de creixement indeterminat, necessiten suport per a evitar que les plantes es caiguin i les fruites toquin el sòl, cosa que pot provocar que els tomàquets es malmetin o s’infectin. A continuació, et dono alguns consells per a com entutorar tomàquets cherry en test.

En primer lloc, és important triar un tutor adequat per a la grandària dels tomàquets cherry. Els tutors més comuns són els pals de fusta, els canyissos o les gàbies de metall. Un cop triat el tutor, cal col·locar-lo a la terra a una distància d’uns 30 centímetres del tronc de la planta i lligar el tomàquet a ell amb una corda o una cinta.

En segon lloc, és important anar eliminant les branques laterals que sorgeixen a la base de la planta per a evitar que aquesta es ramifiqui massa i per a concentrar l’energia en el creixement del tronc principal. Finalment, convé revisar periòdicament el tutor i lligar-lo de nou si és necessari per a evitar que es mogui amb el vent o el pes dels fruites.

Algunes busquedes relacionades amb com entutorar tomàquets cherry en test són «com suportar tomàquets cherry en test», «com prevenir que els tomàquets cherry es caiguin» i «com cuidar tomàquets cherry en test».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz