com ensenar jardineria als nens

0 0

Ensenyar jardineria als nens és una forma divertida i educativa d’introduir-los en el món natural, i és una activitat que pot ser realitzada a l’aire lliure, el que els ajuda a connectar amb la natura. Per començar, és important escollir plantes fàcils de cultivar i que sobreviuen bé a l’entorn local, i així crear un jardí petit i gestionable. Els nens poden ajudar a plantar les llavors, regar les plantes i cuidar-les, i aprendre sobre el cicle de vida de les plantes i la importància dels insectes pol·linitzadors.

A més, es poden realitzar activitats relacionades amb la jardineria, com ara crear un diari de les plantes, on els nens puguin dibuixar les plantes que han plantat i les observacions que han fet. També es pot fer una visita a una botiga de jardineria local per aprendre sobre diferents plantes i com cuidar-les, i fins i tot fer un taller de plantació de plantes.

Algunes busquedes relacionades amb com ensenyar jardineria als nens poden ser: «activitats de jardineria per a nens», «com crear un jardí amb els nens», «materials per a la jardineria infantil».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz