com decorar el jardí segons el feng shui

0 0

Si vols decorar el teu jardí segons el Feng Shui, has de tenir en compte diverses consideracions. En primer lloc, és important que el jardí sigui net i ordenat, sense objectes que bloquegin el flux d’energia. També és recomanable utilitzar plantes i flors que simbolitzin la prosperitat i la salut, com ara bambús, llimoners o roses. A més, pots incorporar elements com fonts d’aigua o escultures que representin la natura.

Una altra opció és crear zones diferents en el jardí per als diferents aspectes de la vida, com ara una zona de meditació o una zona per als amics i la família. També pots utilitzar els colors i les formes segons les directrius del Feng Shui, com ara utilitzar el vermell per a la passió o el verd per a la salut. En resum, amb una planificació adequada i l’ús de les directrius del Feng Shui, el teu jardí pot ser un lloc harmoniós i ple de boniques energies.

Algunes busquedes relacionades amb com decorar el jardí segons el Feng Shui són: «com incorporar l’aigua en el jardí segons el Feng Shui», «com fer un jardí Feng Shui a la ciutat» i «com decorar un petit jardí segons el Feng Shui».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz