com cultivar sabatetes

0 0

Per cultivar sabatetes, primer de tot hem de triar una zona assolellada i ben drenada per plantar les llavors. És important tenir en compte que aquestes plantes necessiten molta llum per créixer bé, així que és recomanable plantar-les en un lloc on rebin un mínim de 6 hores de sol al dia.

Un cop triada la zona, hem de preparar el terreny afegint-hi una mica de compost o fertilitzant orgànic per enriquir-lo. Després, sembrem les llavors i les cobrim amb una capa fina de terra. Cal mantenir el sòl humit però no mullat, regant les plantes regularment per evitar que s’assequin.

Per aconseguir una bona collita de sabatetes, és important també eliminar les males herbes que puguin competir amb les plantes per l’aigua i els nutrients. També és recomanable afegir una mica de fertilitzant líquid a l’aigua de reg per millorar la salut de les plantes i augmentar la seva resistència a les plagues.

Algunes busques relacionades amb com cultivar sabatetes podrien ser: «millors varietats de sabatetes per cultivar», «com prevenir plagues i malalties en el cultiu de sabatetes» i «com recollir i conservar les sabatetes després de la collita».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz