com cultivar maduixes

0 0

Per començar, per cultivar maduixes es necessari tenir un terreny adequat, amb un bon drenatge i exposició solar. Cal preparar el sòl afegint compost i mantindre’l humit però sense arribar a encharcar-lo. Un truc eficaç per evitar que les arrels de les maduixes es pourin és plantar-les en pendent.

Per a la plantació, es recomana fer-ho a finals de tardor o principis de primavera. És important deixar un espai suficient entre les plantes per a que puguen créixer correctament. També és important mantenir la zona d’arrel de les maduixes lliure de males herbes.

Per a la cura de les maduixes, és important regar-les de forma regular i moderada, evitant mullar les fulles per a evitar malalties fúngiques. També cal aplicar fertilitzants orgànics cada tres setmanes i retirar les flors i els brots joves durant les primeres setmanes per a que la planta pose tota la seua energia en créixer.

Algunes busquedes relacionades amb com cultivar maduixes són: «com cuidar les maduixes», «varietats de maduixes per a cultivar» i «sol i reg per a les maduixes».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz