com cultivar lantana

0 0

Per a cultivar lantana, és important tenir en compte alguns aspectes clau. En primer lloc, és important escollir un lloc ben il·luminat, ja que aquesta planta necessita una exposició solar directa per créixer adequadament. També és important assegurar-se que el sòl estigui ben drenat i que tingui un pH adequat, entre 6 i 7. Finalment, cal regar la planta regularment, però sense arrossegar el sòl.

Un altre aspecte important és la poda, que s’ha de realitzar regularment per mantenir la forma de la planta i fomentar la floració. També és important controlar les plagues i les malalties, ja que la lantana és susceptible a algunes d’aquestes.

En resum, per cultivar lantana amb èxit cal escollir un lloc ben il·luminat, assegurar-se que el sòl estigui ben drenat i amb el pH adequat, regar la planta regularment sense arrossegar el sòl, realitzar la poda regularment i controlar les plagues i les malalties.

Algunes busquedes relacionades amb com cultivar lantana podrien ser: «com plantar lantana», «com cuidar la lantana», «com fer florir la lantana».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz