com cultivar espàrrecs

0 0

Per cultivar espàrrecs, primer de tot s’ha de preparar el terreny. És important que el sòl estigui ben drenat i que es dugui a terme una arada profunda per afavorir el desenvolupament de les arrels. Després, s’ha de plantar la varietat d’espàrrecs escollida a una profunditat d’uns 20 centímetres. És important tenir en compte que els espàrrecs són una planta perenne i que necessiten un període de descans durant l’hivern per poder tornar a créixer amb força a la primavera. Pel que fa als cuidats, és important mantenir el terreny humit i aportar-ne nutrients regularment per assegurar un bon creixement.

Un altre aspecte important per obtenir una bona collita d’espàrrecs és la poda. Cal tallar les tiges que apareixen a la superfície de la terra per evitar que absorbeixin nutrients i aigua que podrien ser més útils per al creixement de les arrels. També és important no collir els espàrrecs durant el primer any de cultiu i esperar fins al segon any per començar a fer-ho.

Algunes de les busquedes relacionades amb el cultiu d’espàrrecs són «varietats d’espàrrecs per a cultiu domèstic», «com prevenir malalties en els espàrrecs» i «quins són els millors fertilizants per als espàrrecs».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz