com cultivar copihue a casa

0 0

Si vols cultivar copihue a casa, primer de tot necessitaràs adquirir una planta o una llavor. Aquesta espècie és originària de sud-amèrica, de manera que és important proporcionar-li un clima càlid i humit. Selecciona una maceta gran amb bon drenatge i omple-la amb terra fèrtil i humus. Planta la llavor o la planta jove a la superfície i cobreix-la amb una capa fina de terra. Rega-la regularment per mantenir el sòl humit.

El copihue necessita molta llum solar indirecta per créixer, de manera que és recomanable situar-lo en una zona que rebi molta llum però no directament. També és important proporcionar-li un suport perquè pugui enfilarse i créixer. Fes servir un tutor o una estructura que li permeti enrotllar-se i créixer verticalment. Finalment, no oblidis que el copihue és una planta que necessita molta cura i atenció, de manera que hauràs de mantenir-lo net i saludable al llarg de tot el seu cicle de vida.

Algunes busquedes relacionades amb com cultivar copihue a casa podrien ser: «com proporcionar un clima càlid i humit per al copihue», «com cuidar un copihue en una maceta» o «com evitar que el copihue es mori per manca de llum solar».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz