com cuidar suculentes a casa

0 0

Si vols tenir un jardí o terrassa plena de color i vida, les suculentes són una gran opció. Aquestes plantes són fàcils de cuidar i són ideals per a aquells que no tenen temps per cuidar les plantes. No obstant això, hi ha algunes coses que has de saber per mantenir les teves suculentes saludables i boniques.

En primer lloc, és important recordar que les suculentes necessiten sol directe per créixer. Per això, és important situar-les en una zona ben il·luminada de la teva casa o terrassa. També és important no regar-les en excés, ja que això pot causar que les arrels es podreixin. En lloc d’això, rega les teves suculentes només quan la terra estigui completament seca.

D’altra banda, per mantenir les teves suculentes saludables, és important proporcionar-los un bon drenatge. Això es pot fer afegint sorra o gravilla a la terra per millorar la circulació de l’aire i evitar que les arrels es puguin podrir. Finalment, perquè les teves suculentes mantinguin la seva forma i creixin de manera uniforme, és important girar-les de tant en tant per permetre que totes les seves parts rebin la mateixa quantitat de sol.

Algunes busquedas relacionades amb com cuidar suculentes a casa podrien ser «tipus de suculentes per a interiors», «com fer que les suculentes floreixin» i «com transplantar suculentes».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz