com cuidar les hortènsies

0 0

Per cuidar les hortènsies, és important tenir en compte diversos factors com la llum, l’aigua i la poda. A continuació, et donaré uns consells per mantenir les teves hortènsies saludables i florides.

En primer lloc, és important situar les hortènsies en un lloc amb llum indirecta i evitar la llum directa del sol. Aquesta planta requereix d’una humitat ambiental elevada, per la qual cosa és recomanable pulveritzar-les amb aigua cada dos dies. També cal regar-les amb freqüència, sobretot en èpoques de calor, però sense encharcar-les, ja que això podria provocar el podrit de les arrels.

Pel que fa a la poda, és important fer-la després de la floració, tallant les flors seques i les branques que estiguin danyades. Això ajudarà a mantenir la forma i la salut de la planta.

Algunes busquedes relacionades amb «com cuidar les hortènsies» podrien ser «com fer que les hortènsies siguin més grans», «com canviar el color de les hortènsies» o «com evitar que les hortènsies es posin malaltes». És important recordar que cada espècie de hortènsia pot tenir necessitats diferents, per la qual cosa és important informar-se sobre la varietat que es té per cuidar-la de manera adequada.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz