com crear una vora natural per a un jardí

0 0

Per crear una vora natural per al teu jardí, primerament hauràs de triar les plantes que més t’agradin i que s’adaptin al clima i les condicions del teu jardí. És important seleccionar plantes autòctones perquè són més resistents a les malalties i plagues i no necessiten tants cures com les plantes exòtiques. A més a més, atrauran insectes pol·linitzadors i altres animals beneficiosos per al jardí.

Un cop triades les plantes, hauràs de preparar el terreny. És recomanable eliminar totes les males herbes i afegir una capa de compost per millorar la qualitat del sòl. Després, pots crear una vora amb pedres, fusta o altres materials naturals per delimitar la zona i evitar que les plantes es desbordin. Finalment, planta les teves plantes triades i manté-les hidratades fins que s’estableixin.

Algunes busquedes relacionades amb com crear una vora natural per a un jardí podrien ser «plantar una vora natural sense ciment», «vora natural per a un jardí de rocalla» o «vora natural per a un jardí d’aigua».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz