com construir una foguera al jardí

0 0

Per construir una foguera al jardí, primer de tot és important escollir una zona segura i allunyada de materials inflamables com arbustos o arbres. Es recomana utilitzar pedres o ciment per delimitar l’àrea de la foguera i evitar que les flames es propaguin.

Un cop escollida la zona, es pot començar a recollir fusta i altres materials per a la foguera. És important assegurar-se que la fusta estigui seca i no tingui restes de vernissos o altres substàncies que puguin ser tòxiques. També es pot afegir paper o cartró per ajudar a encendre la foguera.

Un cop tots els materials estiguin preparats, es pot començar a construir la foguera. Es recomana iniciar la foguera amb petites branques i paper, i anar afegint fusta més gruixuda a mesura que la foguera pren força. És important supervisar la foguera en tot moment i assegurar-se que estigui totalment apagada abans de deixar-la.

Algunes busquedes relacionades amb com construir una foguera al jardí poden incloure «com mantenir la foguera segura», «com fer una foguera sense fum» i «com apagar una foguera adequadament».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz