com conservar el ciclamen d’un anus per a un altre

0 0

Si volem conservar el ciclamen d’un any per a l’altre, hem de seguir unes quantes recomanacions senzilles. En primer lloc, després de la floració, deixarem de regar la planta i la mantindrem en un lloc fresc i sec. Quan les fulles comencin a estar seques, tallarem les parts mortes i guardarem el rizoma en un recipient ben ventilat amb substrat sec.

Un altre truc per conservar el ciclamen és regar-lo amb freqüència durant l’hivern per mantenir la humitat del substrat, però sense encharcar-lo. També és important evitar la proximitat de fonts de calor com radiadors o estufes. Així, seguirem aquests senzills consells per gaudir del nostre ciclamen any rere any.

Algunes de les busquedes relacionades amb com conservar el ciclamen d’un any per a l’altre poden ser: «com guardar el ciclamen després de la floració», «consells per conservar el ciclamen durant l’hivern» o «com regar el ciclamen per mantenir-lo viu». Amb aquestes cerques, podrem trobar informació útil per mantenir la nostra planta en perfecte estat durant tot l’any.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz