com aconseguir plantes gratis

0 0

Si vols tenir un jardí o una terrassa verda i plena de vida, no cal que gastis diners en plantes noves. Hi ha diferents maneres de com aconseguir plantes gratis. Una opció és intercanviar plantes amb amics o veïns, ja que molts amants de la jardineria solen tenir plantes en excés. També pots acudir a sales de subhastes o intercanvis de plantes que es realitzen en alguns jardins botànics. A més, pots aprofitar les restes de poda que es troben a la via pública per obtenir esqueixos, que pots plantar i fer créixer a casa teva.

Per obtenir plantes gratis, també pots acudir a grups de Facebook o altres xarxes socials on es realitzen intercanvis de plantes, o bé buscar informació en fòrums especialitzats en jardineria. Així, podràs trobar persones que estiguin disposades a regalar o intercanviar plantes, i així podràs ampliar la teva col·lecció sense gastar un euro.

En resum, si vols tenir plantes noves sense gastar diners, tens diferents opcions per aconseguir-ho. Intercanviar plantes amb amics o veïns, acudir a sales de subhastes o intercanvis de plantes, aprofitar les restes de poda, buscar informació en xarxes socials o fòrums especialitzats en jardineria són algunes de les alternatives que tens a la teva disposició.

Algunes busquedes relacionades amb com aconse

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz