com aconseguir fletxa de resistència a rise of kingdoms

0 2

Per aconseguir fletxes de resistència a Rise of Kingdoms, primer hauràs de crear un equip de caçadors i enviar-los a caçar animals salvatges. Els animals salvatges són una font important de recursos i, amb una mica de sort, també poden proporcionar fletxes de resistència. La segona opció és comprar fletxes de resistència a la botiga del joc. Les fletxes de resistència també es poden obtenir com a recompensa en missions, esdeveniments especials i guanyant batalles contra altres jugadors.

Però, si realment vols aconseguir moltes fletxes de resistència, la millor opció és unir-te a una aliança i participar en les guerres d’aliances. En aquestes guerres, les recompenses són importants i, amb una mica de sort, podràs obtenir moltes fletxes de resistència.

En resum, per aconseguir fletxes de resistència a Rise of Kingdoms, hauràs de caçar animals salvatges, comprar-les a la botiga del joc, participar en esdeveniments especials o guanyar batalles contra altres jugadors. Però la millor opció és unir-se a una aliança i participar en les guerres d’aliances.

Algunes de les busquedes relacionades amb com aconseguir fletxes de resistència a Rise of Kingdoms són: «Millors maneres d’obtenir fletxes de resistència a Rise of Kingdoms», «Com obtenir fletxes de resistència r

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz