com aconseguir ectoplasma blox fruits

0 2

Si vols saber com aconseguir ectoplasma en el joc Blox Fruits, aquí et dono alguns consells útils. Primer de tot, has de trobar una illa amb la simbologia del fantasma, ja que aquestes illes són les úniques que contenen ectoplasma. Una vegada que hagis arribat a l’illa, hauràs de buscar els enemics que deixen caure ectoplasma quan els derrotes. Així que assegura’t de portar armes i equipament adequat per lluitar contra ells.

Una altra manera d’aconseguir ectoplasma és a través de les missions, ja que en algunes d’elles hauràs de recollir ectoplasma per completar-les. També pots obtenir ectoplasma a través de caixes del tresor que apareixen per tot el mapa. Hi ha diferents tipus de caixes del tresor, i algunes d’elles contenen ectoplasma, així que estigues atent a les que apareixen prop teu.

Algunes de les busquedes relacionades amb com aconseguir ectoplasma a Blox Fruits són: com derrotar enemics per obtenir ectoplasma, com aconseguir més ectoplasma en menys temps, i com fer que apareguin més caixes del tresor amb ectoplasma. Amb aquests consells i estratègies, estic segur que podràs aconseguir tot el ectoplasma que necessitis per avançar en el joc.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz