cobertes tubeless que són i per què hauries d’usar-les

0 0

Els cobertes tubeless són una innovació en el món del ciclisme que han revolucionat la manera en què els ciclistes experimenten la conducció. A diferència dels cobertes tradicionals, els cobertes tubeless no necessiten una cambra d’aire separat per mantenir la pressió de l’aire. En lloc d’això, el cobertor i la llanta del pneumàtic formen una junta estanca que evita que l’aire s’escapi.

Hi ha diversos avantatges en l’ús de cobertes tubeless. En primer lloc, són més lleugers que els cobertes tradicionals, la qual cosa els fa més ràpids i fàcils de manejar en les corbes. A més, el fet que no tinguin cambres d’aire significa que són menys propensos a rebentar o punxades, la qual cosa els fa més duradors i fiables. Finalment, els cobertes tubeless també ofereixen millor tracció i control en terrenys difícils i humits, la qual cosa els fa ideals per a ciclistes de muntanya i carretera.

Algunes de les busquedes relacionades amb cobertes tubeless que són i per què hauries d’usar-les inclouen: com muntar cobertes tubeless, els millors cobertes tubeless per a muntanya o carretera, i com evitar fugides d’aire en cobertes tubeless.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz