cèrcol màgic o màgic circle com i perquè s’usa

0 0

El cèrcol màgic o màgic circle és un element fonamental en les pràctiques de la màgia i el wicca. Es tracta d’un cercle dibuixat a terra o format per objectes com pedres o cendres, que serveix per protegir l’espai en què es realitza el ritual i per concentrar les energies dels participants. El cercle màgic s’utilitza per establir una connexió entre el món físic i el món espiritual, i per crear un espai sagrat on es pot contactar amb les forces de la natura i els éssers màgics.

Per a utilitzar el cercle màgic, és important seguir unes pautes específiques i respectar la seva simbologia. El cercle s’ha de traçar en sentit horari, i s’ha de començar i acabar en el mateix punt. A més, s’han de situar diversos elements simbòlics als quatre punts cardinals del cercle, com ara velles, incens, espelmes o plantes. Les persones que participen en el ritual també han de seguir un protocol específic, com ara entrar al cercle amb el peu dret i evitar sortir-ne fins que el ritual hagi acabat.

Algunes busquedes relacionades amb el cercle màgic són: «com fer un cercle màgic», «simbologia del cercle màgic» i «rituals amb el cercle màgic». El cercle màgic és una eina poderosa per a aquells que practiquen la màgia i el wicca, ja que permet

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz