catedral de sant basili curiositats

0 0

La Catedral de Sant Basili és un monument emblemàtic situat a la plaça vermella de Moscou, Rússia. Aquesta catedral es va construir a finals del segle XVI pel tsar Ivà el Terrible per commemorar la seva victòria sobre els tàtars de Kazan. La catedral és famosa per la seva arquitectura única, que consisteix en nou cúpules de formes diferents i colors brillants.

Una de les curiositats més interessants de la Catedral de Sant Basili és que la seva construcció va ser finançada per les taxes que els comerciants cobraven als visitants de la plaça vermella. A més, cada cúpula representa un sant diferent i la seva forma és una combinació de formes geomètriques diferents. La catedral va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1990 i encara avui en dia és un dels llocs més visitats de Moscou.

Algunes de les cerques relacionades amb la Catedral de Sant Basili inclouen la història de la catedral, la seva arquitectura i la seva importància cultural. Altres cerques podrien incloure informació sobre les visites guiades a la catedral i les activitats que es poden fer a la plaça vermella. També hi ha una gran quantitat d’informació disponible sobre les tradicions i els esdeveniments que tenen lloc a la catedral, com ara les celebracions religioses i les festes populars.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz