catedral de cadiz curiositats

0 0

La Catedral de Càdiz és un dels monuments més emblemàtics de la ciutat andalusa. Aquesta edificació es va fundar a finals del segle XVIII i va ser construïda en estil barroc-neoclàssic. Aquesta catedral és coneguda per la seva grandesa i bellesa, però també per les seves curiositats.

Una de les curiositats de la catedral és que va ser construïda sobre les restes d’una antiga mesquita. Aquesta mesquita va ser destruïda durant la Reconquesta i en el seu lloc es va construir la catedral actual. Un altre fet curiós és que la torre de la catedral és coneguda com «la torre del rellotge» perquè en el seu cim es troba un gran rellotge que va ser afegit a finals del segle XIX. Finalment, la catedral també és famosa per la seva cúpula, que té una alçada de més de 40 metres i és una de les més grans d’Espanya.

Algunes de les busquedes relacionades amb la catedral de Càdiz i les seves curiositats podrien ser: «història de la catedral de Càdiz», «curiositats arquitectòniques de la catedral de Càdiz» i «visites guiades a la catedral de Càdiz».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz