catedral de brussel·les curiositats

0 0

La Catedral de Brussel·les, també coneguda com a Catedral de Sant Miquel i Santa Gudula, és una de les més importants i imponents de la ciutat. Aquesta majestuosa edificació es va construir al segle XIII, i va ser dedicada als sants patrons de Brussel·les. Des de llavors, la Catedral ha estat testimoni de molts esdeveniments històrics i culturals de la ciutat i de la regió.

Entre les curiositats de la Catedral de Brussel·les destaquen les seves impressionants vidrieres, que van ser restaurades després de la Segona Guerra Mundial, i les seves escultures de pedra, que representen personatges bíblics i santuaris. A més, la Catedral també destaca pel seu òrgan, que és un dels més grans de Bèlgica i que es pot escoltar en concerts regulars. En resum, la Catedral de Brussel·les és un lloc imprescindible per a tots aquells que visiten la ciutat, ja que és una mostra de la seva rica història i cultura.

Algunes de les busquedes relacionades amb la Catedral de Brussel·les curiositats són: «història de la Catedral de Brussel·les», «visites guiades a la Catedral de Brussel·les» i «curiositats de l’òrgan de la Catedral de Brussel·les».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz