castell de loarre curiositats

0 0

El Castell de Loarre és una de les joies del patrimoni aragonès. Aquesta construcció del segle XI amaga moltes curiositats que fan que la seva visita sigui una experiència inoblidable. Per exemple, és sorprenent com els constructors van aconseguir erigir aquesta fortalesa en un lloc tan escarpit. A més, el Castell de Loarre és un dels pocs castells romànics que es conserven a Espanya, i la seva estructura és una mostra de les tècniques defensives del moment.

Però si hi ha alguna cosa que crida l’atenció del Castell de Loarre són les seves pintures murals. Els frescos que decoren les parets i les voltes de l’església són un exemple de l’art romànic aragonès, i mostren escenes bíbliques i de la vida quotidiana. A més, la gran quantitat de detalls fa que cada visita sigui única i especial.

Si esteu interessats en el Castell de Loarre, també podeu buscar informació sobre altres castells romànics d’Aragó, com el de Montearagón o el de Loarre. A més, podeu descobrir els secrets de l’art romànic visitant altres edificis com l’església de Santa Maria del Pilar o la Catedral de Jaca. I si sou uns amants de la història, no podeu deixar de visitar la cova de les Güixeres, un jaciment arqueològic que es troba a prop del Castell de Loarre i que és una

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz