casos en què pot ser perillós fer hiit

0 0

Fer exercici de alta intensitat de forma habitual és una pràctica saludable per mantenir-te en forma i millorar la teva salut cardiovascular. No obstant, hi ha alguns casos en què pot ser perillós fer HIIT (High Intensity Interval Training) sense prendre les precaucions necessàries. En primer lloc, si tens alguna condició mèdica preexistent, com ara una malaltia cardíaca o pulmonar, és important que consultis amb el teu metge abans de començar un programa d’entrenament d’aquest tipus. Això és especialment important si ets una persona major o si tens antecedents familiars de malalties cardíaques.

Un altre cas en què pot ser perillós fer HIIT és si ets una persona sedentària o si no has fet exercici en molts anys. En aquest cas, és important que comencis amb un programa d’entrenament progressiu que et permeti adaptar-te gradualment a l’exercici de alta intensitat. Si comences a fer HIIT sense haver fet un entrenament previ, augmentes el risc de lesions musculoesquelètiques i potser no obtindràs els resultats que busques.

En resum, fer HIIT pot ser una forma efectiva i saludable d’exercitar-se, però és important prendre les precaucions necessàries per evitar possibles riscos. Si tens alguna condició mèdica preexistent o ets una persona sedentària, consulta amb el teu metge abans de començar un programa d’entrenament d’aquest tipus. Comença amb un programa d’entrenament progressiu i augmenta la intensitat gradualment per

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz