calderen de la barca curiositats

0 2

Joanot Martorell i Joanot Martorell són dos dels escriptors més importants de la literatura catalana. No obstant això, un altre nom que s’ha de destacar és el de Pedro Calderón de la Barca. Aquest escriptor espanyol va ser un dels més importants del Barroc, i la seva obra ha estat estudiada i analitzada per molts experts. Si vols conèixer algunes curiositats sobre Calderón de la Barca, aquí et les expliquem.

En primer lloc, cal destacar que Pedro Calderón de la Barca va ser un dels escriptors més prolífics del seu temps. Es calcula que va escriure al voltant de 120 obres teatrals, així com poesia i prosa. A més a més, la seva obra va ser molt influent en altres escriptors posteriors, com ara Federico García Lorca o Antonio Buero Vallejo.

En segon lloc, és interessant destacar que Pedro Calderón de la Barca va ser un escriptor molt religiós. Moltes de les seves obres estan centrades en temes religiosos, com ara la redempció o el pecat original. A més a més, va ser un membre actiu de l’Orde de Sant Pere Màrtir, una ordre religiosa que va ser fundada al segle XIII a Itàlia.

Algunes de les busquedas relacionades amb Calderón de la Barca curiositats són:
– Biografia de Pedro Calderón de la Barca.
– Obres més importants de Pedro Calderón de la Barca.
– Influència de Pedro Calderón de la Barca

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz