beneficis de les llavors de chia i com prendre-les

0 0

Les llavors de chia són un superaliment que conté una gran quantitat de nutrients i propietats beneficioses per a la salut. Aquestes llavors són riques en àcids grassos omega-3, fibra, proteïnes, antioxidants i minerals com el calci, el fòsfor i el magnesi. Els beneficis de les llavors de chia són molts i variats, ja que poden ajudar a millorar la digestió, regular el colesterol, mantenir el pes adequat, reduir la inflamació i millorar la salut cardiovascular.

Per prendre les llavors de chia, es recomana barrejar-les amb aigua o suc de fruites i deixar-les reposar durant uns minuts perquè es formi una gelatina que ajuda a millorar la digestió. També es poden afegir a batuts, iogurts, cereals o pa per aconseguir una font extra de nutrients. És important tenir en compte que les llavors de chia tenen un alt contingut de fibra, per la qual cosa és recomanable començar amb petites quantitats i augmentar-les gradualment per evitar problemes digestius.

Algunes de les busquedes relacionades amb els beneficis de les llavors de chia i com prendre-les són: «receptes amb llavors de chia», «llavors de chia per a la pèrdua de pes» i «proprietats de les llavors de chia». Així mateix, també es poden trobar informacions sobre com comprar i conservar les llavors de chia, com són els seus efectes en la salut de les persones

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz