asanes ioga t’ajuden dormir millor

0 0

Els asanes ioga són una eina efectiva per millorar la qualitat del son i combatre la dificultat per dormir. A través de la pràctica de diferents postures, el cos s’ajuda a relaxar-se i a desconnectar de les preocupacions diàries, aconseguint un estat de calma i tranquil·litat que facilita l’entrada al son. A més, la respiració conscient i profunda que es realitza durant la pràctica dels asanes ajuda a disminuir els nivells de cortisol, l’hormona de l’estrès, que és un dels principals factors que interfereixen en la qualitat del son.

Per obtenir els millors resultats en la pràctica dels asanes ioga per dormir millor, és recomanable realitzar-los de forma regular, preferentment a última hora de la tarda o a la nit, i mantenir-los durant un temps suficient per aconseguir un estat de relaxació profund. Algunes de les postures més efectives per millorar la qualitat del son són la postura del nen (balasana), la postura del gat (marjariasana) i la postura de la cobra (bhujangasana).

Algunes de les busquedes relacionades amb els asanes ioga per dormir millor són: «asanes ioga per dormir profundament», «ioga per a la relaxació i el son», «postures ioga per millorar la qualitat del son».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz