argyranthemum frutescens

0 0

L’argyranthemum frutescens és una planta ornamental molt popular, coneguda també com a margarida de Canàries o margarida dels jardins. És una planta perenne que pertany a la família Asteraceae i és originària de les Illes Canàries i de Màlaga. Les seves flors són grans i vistoses, amb pètals blancs o grocs i un centre de color groc o marró. Aquesta planta es pot trobar en molts jardins i espais públics, ja que és fàcil de mantenir i té una gran resistència a les plagues i malalties.

Si busques informació sobre l’argyranthemum frutescens, potser et interessarà saber que aquesta planta té molts usos medicinals, com ara per tractar infeccions de la pell i dels ulls, per alleujar el dolor de les articulacions i per millorar la digestió. A més a més, l’argyranthemum frutescens és una planta ideal per a jardins xeròfils, ja que necessita poca aigua i és tolerant a les condicions de sequera.

Si vols comprar plantes d’argyranthemum frutescens per al teu jardí o per a la teva casa, pots trobar molts vivers i botigues especialitzades en plantes ornamentals. També pots buscar informació sobre les diferents varietats d’aquesta planta i sobre els seus requeriments de cultiu, com ara la quantitat d’aigua i de sol que necessiten per créixer de manera saludable. Finalment, si

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz