aliments prohibits per a còlon irritable

0 0

Si pateixes de còlon irritable, és important que sàpigues quins aliments són prohibits per evitar el malestar i els símptomes intestinals. Els aliments que has de evitar inclouen els lactis, els greixos saturats, els aliments processats i els aliments picants. Els lactis poden causar inflamació i gas, mentre que els greixos saturats poden ser difícils de digerir. Els aliments processats i els picants poden irritar el tracte intestinal i provocar símptomes com dolor, inflamació i diarrea.

Per mantenir-te sa i evitar els símptomes del còlon irritable, és important que segueixis una dieta saludable i equilibrada. Inclou aliments rics en fibra, com fruites, verdures i cereals integrals, i evita els aliments processats i els greixos saturats. També és important que beuguis molta aigua i que t’abstinguis de consumir begudes alcohòliques i cafè.

Algunes de les busquedes relacionades amb aliments prohibits per a còlon irritable inclouen: dieta per a còlon irritable, alimentació saludable per a còlon irritable i remeis naturals per a còlon irritable. És important que, si pateixes de còlon irritable, consultis amb el teu metge per obtenir un diagnòstic i un pla de tractament adequat.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz