afina cintura només una tovallola

0 0

Per a afina la cintura només necessites una tovallola i això és possible gràcies als exercicis específics que pots fer amb ella. Aquesta és una forma senzilla i efectiva d’aconseguir la silueta desitjada sense haver de sortir de casa ni gastar diners en aparells costosos.

Per començar, pots agafar la tovallola amb les mans i estirar-la per sobre del cap. A continuació, inclina’t cap a un costat i estira el braç corresponent per sobre del cap. Manté la posició durant uns segons i torna a la posició inicial. Repeteix amb l’altre costat. Aquest exercici ajuda a estirar els costats i a definir la cintura.

Un altre exercici que pots fer amb la tovallola és posar-te de peu i agafar els extrems de la tovallola amb les mans. A continuació, fes un pas cap endavant amb un peu i gira el tronc cap al costat contrari al peu que has avançat. Manté la posició durant uns segons i torna a la posició inicial. Repeteix amb l’altre peu. Aquest exercici ajuda a tonificar els músculs abdominals i a reduir la cintura.

En resum, amb només una tovallola pots fer exercicis efectius per afina la cintura i aconseguir la silueta desitjada. A més, aquesta opció és econòmica, còmoda i fàcil de fer a casa.

Algunes busquedes

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz