adobar els tomàquets

0 0

Adobar els tomàquets és una tècnica culinària antiga que consisteix en marinar els tomàquets amb una barreja d’herbes, espècies i oli durant un temps determinat per realçar el seu sabor. Aquesta tècnica és molt popular a la cuina mediterrània i és ideal per a fer plats frescos i saludables.

Per adobar els tomàquets, primerament, s’han de tallar en rodanxes i col·locar-los en una safata. Després, es prepara una barreja amb oli d’oliva, all, julivert, orenga i sal. Aquesta barreja s’ha de repartir per damunt dels tomàquets i deixar-ho reposar durant almenys una hora perquè els sabors es fusionin. Aquesta tècnica és ideal per a plats com amanides, pizzes, pasta, entre altres.

Algunes de les recerques relacionades amb adobar els tomàquets són:
1. Com adobar els tomàquets per a una amanida?
2. Què és l’adob de tomàquet i com es fa?
3. Quins són els millors ingredients per adobar els tomàquets?

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz