acer saccharum

0 0

L’Acer saccharum, conegut popularment com a «sucrer» o «arce de sucre», és una espècie arbòria originària d’Amèrica del Nord que pertany a la família de les Acèties. Aquest arbre és especialment apreciat pel seu fusta, la qual és utilitzada en la fabricació de mobles, instruments musicals i altres objectes de decoració. A més, el sucre d’arce, elaborat a partir de la seva saba, és un producte molt valorat en la gastronomia nord-americana.

L’Acer saccharum és una espècie molt apreciada per la seva bellesa i per la seva importància en la indústria de la fusta. Aquest arbre pot arribar a mesurar fins a 30 metres d’altura i té una copa frondosa i arrodonida. El seu fullam és caducifoli i es caracteritza per tenir cinc lòbuls profunds i una tonalitat verda brillant que es transforma en tons groguencs i vermells durant la tardor.

Algunes de les busquedes relacionades amb l’Acer saccharum són:
– Com es fa el sucre d’arce?
– Propietats i beneficis de l’oli d’arce.
– Com plantar i cuidar un arce de sucre en el jardí?

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz