acer macrophyllum

0 0

L’Acer macrophyllum és un arbre de fulla caduca originari de la costa oest dels Estats Units. També és conegut com a arce gran o arce de fulla gran. El seu nom prové dels seus grans fulls, que poden arribar a fer fins a 30 centímetres de diàmetre. Aquesta espècie és molt apreciada pels jardiners per la seva bellesa i per la seva capacitat d’adaptació a diferents climes.

L’Acer macrophyllum és un arbre de creixement lent que pot arribar a fer fins a 30 metres d’altura. Les seves fulles són verdes i lluents a l’estiu i es tornen de color groc, taronja i vermell a la tardor. A més a més, aquesta espècie produeix un sucre molt dolç que es pot recollir en primavera i que és molt apreciat pels xefs per a la preparació de postres.

Algunes de les cerques relacionades amb l’Acer macrophyllum són: «com plantar un Acer macrophyllum», «cuidats de l’Acer macrophyllum» i «on comprar un Acer macrophyllum». Aquestes cerques són molt útils per als jardiners i amants de la natura que volen conèixer més sobre aquesta espècie i com cuidar-la perquè creixi sana i forta.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz