acer freemanii

0 0

L’Acer freemanii, també conegut com a Arce Freeman, és un arbre ornamental originari dels Estats Units. Aquesta espècie pertany a la família Aceraceae i s’utilitza freqüentment en jardineria per la seva bellesa i el seu colorit.

El seu nom deriva de l’horticultor americà Elbert S. Freeman, que el va descobrir a principis del segle XX. L’Acer freemanii té una alçada que oscil·la entre els 12 i els 15 metres, i es caracteritza per les seves fulles lobulades i la seva coloració vermella, groga i taronja durant la tardor. A més, aquest arbre és resistent a les malalties i els insectes, el que el converteix en una opció popular per a la decoració dels jardins.

Les tres busquedes relacionades amb l’Acer freemanii són: «Com plantar un Acer freemanii», «Cura i manteniment de l’Acer freemanii» i «Variedades d’Acer freemanii». Amb aquestes cerques, els amants de la jardineria poden obtenir informació valuosa sobre com cuidar adequadament aquesta espècie, així com descobrir les diferents varietats disponibles en el mercat.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz