acàcia saligna

0 0

L’acàcia saligna és un arbre originari d’Austràlia, també conegut com a mimosa o acàcia blava. Es caracteritza per tenir un tronc recte i una copa arrodonida que pot arribar als 10 metres d’altura. Les seves fulles són alargades i estretes, de color verd fosc. A més, produeix unes flors de color groc brillant que apareixen a l’hivern i a la primavera.

Aquesta espècie és molt valorada per la seva fusta dura i resistent, que es fa servir per a la construcció de mobles, estructures i fusteries en general. A més, també es pot utilitzar com a combustible, ja que té un alt poder calorífic. No obstant, l’acàcia saligna es considera una espècie invasora en algunes zones del món, ja que té una gran capacitat de reproducció i pot desplaçar altres espècies autòctones. Per això, cal vigilar la seva plantació i evitar que esdevingui un problema ambiental.

Algunes de les cerques relacionades amb l’acàcia saligna són:
– Propietats de l’acàcia saligna: en aquesta cerca es poden trobar informacions sobre les propietats de l’acàcia saligna, com ara la seva fusta, les seves flors, les seves fulles, etc.
– Com plantar acàcia saligna: per aquells que desitgin plantar aquesta espècie, aquesta cerca proporcion

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz