abdominals sit up i crunch

0 2

Els abdominals sit up i crunch són dos exercicis clàssics per aconseguir un abdomen pla i fort. Els sit up consisteixen en aixecar el torso des de la posició de decúbit dorsal fins a la posició de genolls flexionats, mentre que els crunch es realitzen aixecant el torso només fins a la part superior de l’esquena. Ambdós exercicis són eficaços per treballar els músculs abdominals, però el sit up implica una major implicació dels músculs de les cames i els glutis.

Per obtenir els millors resultats amb aquestes rutines d’exercicis, és important mantenir una postura correcta durant l’execució i evitar forçar el coll o la part inferior de l’esquena. També és important mantenir una respiració adequada per optimitzar el moviment i evitar el cansament excessiu.

Les busquedes relacionades amb els abdominals sit up i crunch poden incloure informació sobre altres exercicis per a l’abdomen, tècniques per millorar la postura i la respiració, així com consells per mantenir una dieta equilibrada que ajudi a reduir la grasa abdominal. Altres termes relacionats poden incloure «routines d’abdominals per a principiants», «exercicis per a abdominals inferiors» i «tècniques d’estirament per a l’abdomen».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz