abadia de westminster curiositats

0 3

L’Abadia de Westminster és un edifici històric situat a Londres, al sud del riu Tàmesi. Aquesta construcció datada del segle XI és coneguda per ser la seu dels monarques britànics i per ser el lloc on es realitzen les cerimònies de coronació. A més a més, l’Abadia de Westminster també destaca per la seva arquitectura gòtica i per albergar les tombes de personatges històrics com Isaac Newton, Charles Darwin o William Shakespeare.

Així mateix, l’Abadia de Westminster també és famosa per les seves curiositats històriques. Per exemple, es diu que la construcció de l’edifici va ser finançada amb la venda d’indulgències per part del papa Nicolau II, i que els seus constructors van haver de fer servir pedres de diferents colors per completar la façana. A més a més, també es pot veure la famosa Torre del Relotge, que alberga el famós Big Ben.

Algunes de les busquedes relacionades amb l’Abadia de Westminster curiositats són: «història de l’Abadia de Westminster», «curiositats de la Torre del Relotge» i «tombes famoses de l’Abadia de Westminster».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

jrz