7 plantes per a pati interior

0 0

Si busques decorar el teu pati interior amb plantes, t’interessarà saber que hi ha un ampli ventall d’opcions per triar. A continuació, et presentem set plantes que potser et resultin interessants per a aquesta finalitat.

La primera opció seria l’aspidistra, una planta que no requereix molta llum i que, a més, és molt resistent. També pots optar per la sansevieria, una planta que s’adapta bé a diferents tipus de llum i que, a més, ajuda a purificar l’aire. Si busques una planta amb flors, la begònia és una opció molt recomanable, ja que és fàcil de cuidar i les seves flors són molt vistoses.

Per altra banda, la pachira aquatica és una planta que pot arribar a créixer fins a quatre metres de altura, per la qual cosa pot ser una opció interessant si busques una planta que doni molta ombra. La dracena marginata és una altra opció que, a més, aporta una gran bellesa gràcies a les seves fulles de diferents tonalitats. Si vols una planta que requereixi poca llum, la zamioculca és una opció ideal, ja que és capaç de sobreviure amb llum artificial. Finalment, la fitonia és una planta que s’adapta molt bé a la humitat i que, a més, té unes fulles molt boniques.

Algunes busquedas relacionades amb «7 plantes per a pati interior» podrien ser: «com cuidar les plantes d’interior

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz