7 exercicis per fer a casa un per cada dia de la setmana

0 0

Si estàs buscant una manera de mantenir-te actiu des de casa, aquí tens set exercicis que pots fer cada dia de la setmana. Per dilluns, pots fer flexions de braços per ajudar-te a treballar els bíceps, tríceps i pit. Dimarts, pots fer sentadilles per ajudar-te a guanyar força en les cames i les natges. El dimecres, pots fer planxes per ajudar-te a treballar els músculs del tronc i la part superior del cos.

El dijous, pots fer burpees per treballar tot el cos i augmentar la teva resistència. El divendres, pots fer elevacions de pantorrilles per ajudar-te a tonificar les cames i els turmells. El dissabte, pots fer planxes laterals per treballar els músculs oblics i ajudar-te a obtenir una cintura més definida. I el diumenge, pots fer clams per ajudar-te a tonificar les natges i les cuixes. Amb aquests set exercicis, pots mantenir-te actiu i saludable des de la comoditat de la teva casa.

Algunes de les cerques relacionades amb «7 exercicis per fer a casa un per cada dia de la setmana» poden incloure «exercicis per fer a casa sense equipament», «rutines d’exercicis per principiants» i «exercicis per mantenir-te actiu durant la quarantena».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz