7 aliments que atorguen l’energia ideal per a qualsevol rutina d’exercicis

0 1

Els 7 aliments que atorguen l’energia ideal per a qualsevol rutina d’exercicis són els següents:

1. Plàtans: rics en hidrats de carboni i potassi, els plàtans són una font d’energia natural perfecta per als esportistes.

2. Fruites seques: les fruites seques com les ametlles, nous i nous de Brasil són una font d’energia saludable i rica en greixos saludables que ajuden a mantenir el cos en forma.

3. Batuts de proteïnes: els batuts de proteïnes són una font d’energia ràpida i eficaç per als esportistes. Contenen proteïnes, hidrats de carboni i altres nutrients que ajuden a mantenir l’energia durant les rutines d’exercicis.

4. Ous: els ous són una font d’energia saludable i rica en proteïnes que ajuda a mantenir el cos en forma.

5. Quinoa: la quinoa és una font d’energia saludable i rica en hidrats de carboni i proteïnes que ajuda a mantenir l’energia durant les rutines d’exercicis.

6. Greixos saludables: els greixos saludables com l’oli d’oliva, l’oli de coco i els fruits secs són una font d’energia saludable que ajuda a mantenir el cos en forma.

7. Aigua: l’aigua és una font d’energia vital per als esportistes. Ajuda a mantenir el cos hidratat i a mantenir l’energia durant les rutines d’exercic

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz