6 exercicis que pots fer amb el teu bebè casa

0 0

Si ets pare o mare d’un nadó i vols passar temps de qualitat amb ell a casa, aquí tens 6 exercicis que pots fer amb el teu bebè. Primer, pots fer exercicis de moviment amb ell, com ara ballar junts o fer una sessió de ioga per a nadons. També pots jugar a fer exercicis de força amb ell, com ara agafar-lo i aixecar-lo suavement o fer-li massatges.

Una altra opció és fer jocs de coordinació amb el teu bebè, com ara jugar a passar objectes d’una mà a l’altra. També pots fer exercicis de relaxació i respiració amb ell, com ara fer-li massatges amb oli o fer exercicis de respiració junts. Finalment, pots fer jocs de percepció sensorial amb ell, com ara fer-lo tocar diferents textures o escoltar diferents sons.

En resum, hi ha molts exercicis divertits i beneficiosos que pots fer amb el teu bebè a casa. Això t’ajudarà a establir una connexió més forta amb ell i a estimular el seu desenvolupament.

Algunes busquedas relacionades amb «6 exercicis que pots fer amb el teu bebè casa» podrien ser «exercicis per a nadons», «jocs per a nadons» o «activitats per a fer amb el meu bebè».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz