6 espècies de palmeres phoenix per decorar el teu jardí

0 0

Si estàs buscant una palmera per decorar el teu jardí, les espècies de palmeres Phoenix poden ser una excel·lent opció. Aquestes palmeres són fàcils de mantenir i proporcionen una bella estètica tropical al teu jardí. Hi ha diverses espècies de palmeres Phoenix que pots triar per al teu jardí, i a continuació et presentem sis de les més populars.

La primera espècie és la Phoenix dactylifera, també coneguda com a palmera datilera. Aquesta palmera és coneguda per les seves delicioses dates i les seves fulles verdes i llargues. La segona espècie és la Phoenix canariensis, també coneguda com a palmera de les Canàries. Aquesta palmera té un tronc gruixut i una corona de fulles verdes i grans.

La tercera espècie és la Phoenix roebelenii, també coneguda com a palmera pigmea. Aquesta palmera és petita i compacta, ideal per als jardins més petits. La quarta espècie és la Phoenix reclinata, també coneguda com a palmera reclinada. Aquesta palmera té un tronc inclinat i una corona de fulles verdes i llargues.

La cinquena espècie és la Phoenix sylvestris, també coneguda com a palmera de la selva. Aquesta palmera té un tronc gruixut i una corona de fulles verdes i argentades. Finalment, la sisena esp

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz