5 tipus de falgueres per a terrassa o jardí

0 0

Si busques afegir una mica de verdor al teu jardí o terrassa, les falgueres són una excel·lent opció. A més de ser molt boniques, aquestes plantes són fàcils de cuidar i molt resistents. Aquí et presentem cinc tipus de falgueres que segur t’encantaran.

1. Falguera de Boston: És una de les falgueres més populars gràcies a les seves fulles llargues i grans. Aquesta planta és perfecta per a terrasses i jardins perquè es desenvolupa bé en llocs amb poca llum solar directa.

2. Falguera de peinetes: Aquesta falguera és ideal per a terrasses i jardins petits, ja que no creix massa. Té fulles petites i delicades que li donen un aspecte molt elegant.

3. Falguera de serralles: Aquesta falguera és perfecta per a jardins i terrasses que rebin molta llum solar. Les seves fulles són de color verd fosc i li donen un aspecte molt exòtic.

4. Falguera Nido d’ocell: Aquesta falguera és perfecta per a jardins i terrasses amb poca llum solar, ja que no necessita massa llum per créixer. Les seves fulles són petites i li donen un aspecte molt delicat.

5. Falguera de platja: Aquesta falguera és perfecta per a terrasses i jardins que estiguin a prop del mar, ja que és molt resistents a la salinitat. Les seves fulles són grans i li donen un aspect

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz