5 postures aplanar l’abdomen sense abdominals

0 0

Si estàs buscant una manera d’aplanar el teu abdomen sense fer abdominals, aquí tens cinc postures que et poden ajudar. La primera és la postura del pont, on s’ha de col·locar el cos en posició de pont i mantenir la postura durant uns segons. La segona és la postura del nen, on s’ha de col·locar les mans i els genolls al terra i estirar les cames. La tercera és la postura del barco, on s’ha de seure i estirar les cames i els braços cap endavant. La quarta és la postura del gat, on s’ha de col·locar les mans i els genolls al terra i arquejar l’esquena cap amunt. Finalment, la cinquena és la postura de la cobra, on s’ha de col·locar el cos a terra i aixecar el pit cap amunt.

Per aconseguir un abdomen pla sense fer abdominals, aquestes postures poden ser una opció interessant. No obstant, és important recordar que la pràctica regular d’exercicis i una dieta saludable són les claus per aconseguir els millors resultats.

Algunes de les busquedes relacionades amb «5 postures aplanar l’abdomen sense abdominals» poden ser «exercicis per a un abdomen pla», «postures de ioga per a un abdomen pla» o «com aplanar l’abdomen sense fer abdominals».

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz