5 plantes penjants exterior

0 0

Si estàs buscant plantes penjants per decorar el teu jardí o terrassa, t’interessarà conèixer les 5 millors opcions per a l’exterior. Aquestes plantes són perfectes per a penjar en cistelles o maceteros, donant un toc natural i fresc a qualsevol espai.

La primera opció és la Buganvilla, una planta amb flors espectaculars i de colors vius que són perfectes per a l’estiu. També és resistente a la calor i als vents forts, per la qual cosa és ideal per a jardins amb climes càlids. La segona opció és la Fucsia, una planta amb flors en forma de campana i colors vibrants que floreixen durant tot l’estiu. Aquesta planta és perfecta per a penjar en cistelles o per a decorar murs i parets.

La tercera opció és la Geranina, una planta de flors de colors vius i atractius que són perfectes per a decorar jardins i terrasses. Aquesta planta és fàcil de cuidar i mantenir, i floreix durant tot l’estiu. La quarta opció és la Petúnia, una planta de flors grans i colors vius que són perfectes per a la decoració de jardins i terrasses. Aquesta planta és resistente a la calor i a la sequera, per la qual cosa és ideal per a climats càlids.

Finalment, la cinquena opció és la Lobèlia, una planta de flors petites i delicades que són perfectes per a penjar en cistelles i decorar terrasses i balcons.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada.

També estem disponibles a:

Español - Português - English - Français - Русский - Polski - Tiếng Việt - Català


jrz